9 Ocak 2013

9 Ocak 2013 Toplantı Notları

Yer: Doğa Derneği-Beyoğlu

Merhaba Kuş Dostları,
bir açılış telaşında olan Doğa Derneği’nde Ömral’ın su kuşları sunumu ile zaten hevesle beklediğimiz KOSKS için daha bir bilendik.Daha sonra Hürmüz derlediği fotoğraflarla bize ağırlıklı martı olan bir sunum gerçekleştirdi.Sunumda Burcu’nun Küçükçekmece fotoğrafı eğer çekim anındaki şahitleri olmasa fotoşop damgasını yiyecekti.Çok güzel bir fotoğraf kesinlikle,hepimiz hemfikir olduk,tekrar gözüne sağlık Burcu.Pazar günü gerçekleşecek gezi bir ön KOSKS gibi olacak katılanlar için,Bahar Abla’nın rehberliğinde.Bakalım kimler gelmiş?
Bize ayrılan rafımızın ilk kitapları Hürmüz tarafından getirildi.Diğer kitaplarıda bekliyoruz.
KOSKS için araba ihtiyacı olduğunu Hürmüz’den öğrendik.Bu konuda destek için Hürmüz aranabilir.
Metro beklerken gördüğümüz haber bizi çok üzdü;sakin şehir ilan edilmiş Muğla’nın Ula ilçesi Akyaka Beldesindeki sazlıklar yanmış ve kuş yuvaları kül olmuş.İnsanlar kendi yaptıklarının sonucunu çekiyor da ya hayvanlar?
Ömral’ın bu akşam bahsettiği yüzlerce kuğu ve kazların arasında dolaşan insanların ve onlardan korkmayan kuşların,hayvanların olduğu bir ülkemiz olacak mı acaba?
Bol kuşlu ve türü bol bir KOSKS dileğimiz,toplantıya katılan herkese ve sunum için Ömral ve Hürmüz’e teşekkürler ve tabiki sunumun alt yapısını oluşturan Murat Bozdoğan’ı unutmuyoruz;her seferinde beğeni toplayan,öğretici bu sunum için tekrar teşekkürler.
Canan
Toplantıya Katılanlar
————————————–
Ali Rıza Altınok
Canan Atay
Dilek Gürsoy
EvrimTabur
Hürmüz Yeniceli
Mehmet Eren Yalman
Ömral Ünsal Özkoç
Zeynep Derya Yücebaş