4 Mart 2016

2 Mart İKGT Toplantısı ardından

Merhaba sevgili yelkovan ahalisi;

Dün akşam keyifli, bilgilendirici geleneksel bir ikgt toplantımız daha gerçekleşti; toplantımızın yazısı yazmak da gördüğünüz üzere bendenize düştü:)

Bu seferki toplantı yerimiz Kadıköy Akademi Cafe idi, yoğun olarak 'kadıköylü kuşçu' katılımımız vardı, ilk kez aramıza katılanların da varlığı ile... 

Toplantı öncesi Ali Rıza Abi'nin detaylı bilgilendirmeleri sayesinde kuzey ormanlarından ve üçüncü köprünün etkilerinden bahsettik. Genel olarak doğa koruma ile ilgili neler yapabileceğimizin üzerine sohbetimize devam ettik. Yeni yapılan kuş gözlem kulemizi de çekiştirdik bir süre:) 

Etraflıca gerçekleştirdiğimiz bir tanışma faslından sonra asıl konumuz olan ağaçkakanlar Cemil Gezgin'nin sunumuyla gerçekleşti, şahsen benim adıma çok bilgilendirici bir sunum oldu, ağaçkakan mevzusundaki bütün soru işaretlerimi giderdim:) Tabii Ali Rıza Altınok'un bilgilendirici kuş seslerini de unutmayalım, kendisine ve Cemil Gezgin'e çok teşekkürler... 

Son olarak yakında gerçekleştirmeyi planladığımız Enez gezisinden bahsettik, bir sonraki gezimiz bakalım ne zaman olacak:)

Herkese bol gözlemli ve keyifli günler diliyorum.
Sevgiyle kalın...
Özge  

---------------------------------------------------------------------------
Katılımcı listemiz:

Kübra Karaman
Evrim Tabur
Temel Gemici
Çağrı Göcek
Lider Sinav
Pınar Irçağ
Ali Rıza Altınok
Dua Özbilenler
Fahir Öner
Özge Karaca
Serhat Küçükömer
Zeynep Derya Yücebaş
Cemil Gezgin


0 yorum:

Yorum Gönder